Na objednání
Novinka
  • Provozní hmotnost : 7 050 kg
  • Výkon motoru : 80 kW (107 HP)
  • Objem lopaty : 1,3 - 1,5 m³
Cena na vyžádání
Mám zájem
  • Stáhnout produktový list
  • Detailní popis
  • Kontaktní formulář

ZVLÁŠTNĚ DOBRÁ STABILITA S KOLOVÝM NAKLADAČEM AR 530

Moderní motor, uklidňující vysoké výkonové rezervy a moderní nízké hodnoty emisí: to je kolový nakladač Weycor AR 530. V naší výkonnostní třídě XL vykazuje obzvláště dobrou stabilitu a používá se především v hlavním stavebnictví, komunálních aplikacích, v zemědělství, manipulaci s materiálem nebo se používá v recyklaci a ve stavebnictví a při stavbě silnic.

S provozní hmotností přibližně 7 t, výkonem motoru 80 kWa objemem lopaty 1,3 – 1,5 m³ je kolový nakladač ukázkovým modelem, pokud jde o optimalizovaná a sofistikovaná řešení.

VLASTNOSTI A BENEFITY

VÝKONNÝ POJEZD

Kolový nakladač weycor AR 530 má dva režimy pojezdu: pracovní (želva) od 0 do 6,5 km/h nebo silniční (zajíc) rychlostí až 20 km/h. Při vysokém převodovém stupni až 40 km/h. Při zatížení lze přepínat 1. a 2. hydraulický rychlostní stupeň a také pojezd vpřed/vzad. Přepínání mezi pojezdem vpřed/vzad a úrovněmi rychlosti se provádí pomocí joysticku weycor. Pohon pojezdu je ovládán pomocí plynového pedálu a samostatného pedálu pojezdu pro optimální rozdělení hydraulického výkonu mezi přítlačnou a zvedací sílu.

VÝKYVNÝ STŘEDOVÝ KLOUB

U kolových nakladačů weycor používáme téměř výhradně robustní kyvadlové klouby nenáročné na údržbu ve spojení s tuhými nápravami. S výkyvem ±12° v zadní části vozidla a úhlem kloubu 40° na obě strany zajišťují vynikající mobilitu v terénu, jízdu, která chrání půdu, a extrémní manévrovatelnost. Díky nízkému těžišti mají kolové nakladače weycor vysokou úroveň stability při překlopení i za extrémních podmínek.

SYSTÉM HYDRAULICKÉHO UPÍNÁNÍ

S hydraulickým rychloupínačem se kolový nakladač stává všestranným a umožňuje výměnu příslušenství během několika sekund. Osvědčená kinematika weycor zajišťuje vysoké trhací síly a vynikající výšky zdvihu.  Nakládací rameno, které se zužuje nahoru, nabízí nejlepší výhled na nástavec.

JEDINNÝ VÝROBCE S ODDĚLENÝM INCH PEDÁLEM A PEDÁLEM POJEZDU

Jako jediný výrobce na trhu vyrábí Atlas Weyhasen nakladače s nezávislým inch pedálem v základní výbavě. Tento malý rozdíl má zásadní dopad na provoz, životnost a parametry stroje. Díky samostatnému inch pedálu je zcela zabráněno aktivaci plynu proti brzdě, jako se často stává u konkurenčního řešení s kombinovaným pedálem brzda/inch. Budoucí nákladné opravy brzd jsou tak výrazně eliminovány. Další výhodou je 100% využití výkonu motoru pro nakládací hydrauliku – u kombinovaného pedálu je to pouze polovina. Inch pedál zcela odstavuje pojezd, a tudíž při maximálním výkonu nesmykují kola a spotřeba pneumatik je výrazně nižší, stejně jako spotřeba paliva. Při použití ručního plynu jsou otáčky motoru udržovány konstantní, nicméně úhel naklopení čerpadla pojezdu je variabilní. Můžete tak velice jemně regulovat tažnou sílu stroje.

NEJMODERNĚJŠÍ KINEMATIKA

Osvědčená a jedinečná weycor Z-kinematika dosahuje zcela výjimečných vylamovacích sil a výborných výškových dosahů. Díky zúženému výložníku máte přídavné zařízení stále na očích.

ODPRUŽENÁ BRZDA

Odpružená nebo také negativní brzda je v nakladačích weycor plně uzavřený brzdový systém (více lamelová brzda pracující v olejové lázni), který bezpečně drží nakladač ve svahu při sešlápnutí brzdového pedálu nebo inch pedálu. Všechna čtyři kola se automaticky zablokují také v případě vypnutí motoru. Lamelová brzda běží v olejové lázni a je prakticky bezúdržbová a nízko otěrová.

KOMFORTNÍ KABINA

Všechny stroje weycor nabízí jedinečný výhled z kabiny do pracovního prostoru a vynikají výborným ergonomickým rozmístěním ovládacích prvků.

SNADNÁ ÚDRŽBA

Nízko nákladovou a rychlou údržbu zajišťují středově konsolidované snadno dostupné servisní body.

Kolový nakladač AR 530

    Máte-li zájem o cenovou nabídku nebo dotaz k danému produktu, využijte formulář níže nebo využijte některý z kontaktů.

    Odesláním souhlasím se zpracováním údajů z formuláře za účelem zpracování
    nezávazné cenové kalkulace. Více informací na: Ochrana osobních údajů.

    Povinná pole

    Související produkty

    Na objednání
    Akční cena

    Kolový nakladač AR 480 - promo 2024

    • Provozní hmotnost : 5 760 kg
    • Výkon motoru: 55,4 kW (74,3 HP)
    Sleva až 230 000 Kč
    Na objednání
    Novinka

    Kolový nakladač AR 680

    • Provozní hmotnost : 14 800 kg
    • Výkon motoru : 160 kW (215 HP)
    Cena na vyžádání
    Na objednání
    Novinka

    Kolový nakladač AR 660

    • Provozní hmotnost : 13 995 kg
    • Výkon motoru : 160 kW (215 HP)
    Cena na vyžádání

    Stále se u nás něco děje

    Aktuálně

    Oficiální zastoupení nakladačů weycor od ATLAS Weyhausen GmbH!

    Novinky
    Číst více
    10/09 2024

    Nové katalogy ke stažení

    Novinky
    Číst více
    02/08 2024

    Pozvánka na den otevřených dveří

    Novinky
    Číst více
    19/07 2024

    Newsletter – Buďte stále v obraze

    Přihlaste se k odběru našich newsleterů a už vám neunikne žádná novinka v nabídce strojů a příslušenství.
    Navíc se jako první dozvíte o chystaných akcích včetně pozvánek na ně.

    Přihlásit
    Odběr newsletteru lze kdykoliv odhlásit.